Wednesday, February 22, 2012

My son birthday on third year!!! 23.02.12

Malam tadi pergi ambik kek aqil kat Pj, punyalah jauh tempah kek..harap2 sedaplah yer n berbaloi dgn harga yg di bayar ahak!!!. Dari shah alam ke PJ mulut aqil non stop tanya cantik x kek dia..ada ultraman x...adoi penat jugaklah nak menjawab...
Dapat jer kek langsung terus nak potong padahal birthdaynya on 23hb means todaylah..terpaksalah potong kek tu kat rumah acik yus takut nanti x pasal2 berkecai kek tu bila dia mengamuk.Bukan main excited bila semua org nyanyi lagu hepy birthday..tersipu2 malu he..he..he..dah besar anak ibu tahun dpn dah nak school kan...
To harith aqil...selamat hari lahir sayang...
Ibu & papa doakan semoga abg aqil menjadi anak yg soleh di dunia dan akhirat serta menjadi anak yg patuh pada kedua org tua serta menjadi anak yg bijaksana dan paling penting berpegang teguh pada al quran dan sunnah.Amin...
We love u soooo much...papa & ibu mintak maaf andai ada sedikit terabai kasih sayang semenjak kedatangan bby marissa.But as a parent we try our best to give full of love to both of you and xkan pilih kasih but u must know ibu should give bby a fully attention coz bby marissa kan masih kecil.Sama mcm abg masa kecil dulu ibu pun lakukan benda yg sama right?
p/s: Kadang2 kesian jugak mlm2 aqil bangun mesti dia ckp ibu nak peluk ibu..coz everytime ibu asyik duk pegang marissa jer.Kesian aqil.




























3 comments:

Cik Adieb said...

Salam , sy tag Ibu Aqil

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/02/jawab-11-soal-11.html

Cik Rose Cute said...

happy birthday aqil...jauhnya beli kek...

Puan Kutu said...

cantik kek aqil.ada ultraman kesukaan aiman juga..

hepy birthday ye aqil..jadi anak yg soleh..:)