Friday, January 22, 2010

GIFT FROM LUBNAN

jam papa
jam ibu



Pak teh gg baru balik dr lubnan mcm2 dia beli utk family... antaranya jam & perfium.. kat sana murah jer tapi kat sini punyalah mahal.. hari tu pergila compare dgn harga kat sini jam papa rm 500 lbh... kat lubnan usd100 jer... Thanks pak teh gg nanti beli la lagi...

Saturday, January 9, 2010

Thursday, January 7, 2010

BIRTHDAY PAPA




Nilah gift for papa...sorry papa lambat sikit no. budget he..he..he..

Wednesday, January 6, 2010

BIRTHDAY PAPA







IBU x tau lagi nak beli apa kat papa.. tengah duk cari idea tp utk setakat ni ibu just belanja makan & beli kek..
UCAPAN DR IBU..
For the one I LOVE every thought of you means so much to me..
i want you to know that the happiest moments are the ones we spend together..
it's no wonder i want to be with you all the time..
Iheppy bestday..papa we love you

Friday, January 1, 2010

BIRTHDAY PAPA

HAPPY BIRTHDAY PAPA MUAAHH


video

AQIL DAH BLH JLN 01.01.10

Kejap jer dah blh jln anak ibu..
bila la aqil blh ckp pulak...
bestnyer kalau nanti aqil blh menghargai pengorbanan ibu..
Kalau lah aqil pandai ckp mcm ni Thank you for tucking me,picking me up and showing me how...thank you for teaching me to do thinsg on my own and beliewing me when i try.Thank you for hugging me and loving me and doing special things to make me happy..
p/s : sejuk perut ibu kandungkan aqil
video