Thursday, November 26, 2009

ARUNAMARI SPECIALIST 2 VIDEO

Ni la video aqil menangis sewaktu kena sedut.. kesian nak mengalir air mata ibu tgk aqil nangis mcm ni..
video

ARUNAMARI SPECIALIST 2



X sampai hati ibu tgk aqil kena sedut gas utk buangkan kahak.. tapi ibu terpaksa buat kalau tak x hilang...

ARUNAMARI SPECIALIST

Aqil sewaktu ditimbang
aqil sms menunggu nurse dtg

papa engage dgn kawan..
Kahak aqil still lg ada kawan ibu suggest pg kat arunamari tgk ok ke x.. org ckp ubat nak kena serasi baru jd so ibu pun try la ke sana sblm blik kg (raya haji)...