Thursday, January 26, 2012

ALMA MARISSA VS ASI

Baru-baru ni ibu terbaca kat persatuan ibu-ibu mengandung pasal'' Bayi Susu Ibu'' mmg betul ASI ni mmg banyak khasiatnya... x perlu di pertikaikan lagi kalau kita nak compare dgn susu2 yg ada di pasaran skrg.So x perlu ibu nak explain panjang2 tgk kat pic tu dah tahu khasiatnyakan.Kalau nak tahu bila ibu bawa marissa pergi jalan2 soalan pertama orang tanya ''minum susu apa ni..chubbynya...'' Jwb ibu, susu saya hik..hik...buat ape nak malu sbb ASI is the best utk anak2 kita.hasilnya taraaaaa



Nilah dia stock yg ibu buat untuk di bawa kerumah pengasuh,lagipun pengasuh sendiri suka ibu bg ASI ni , katanya senang xyah buat susu just rendam jer dgn air panas.dia siap warning dgn anak2 dia yg baru kahwin suruh follow mcm apa yg ibu buat.













3 comments:

Cikpuan rara said...

owh cm tu eh.rara pon nk buat cm ni jugak nt hehehe.mmg sihat n comels baby =)

lieynanilaz said...

mak aii banyaknya stok!!

Puan Kutu said...

mmg byk khasiatny.Alhamdulillah pengasuh sng n tahu kebaikan susu ibu..dr pengalaman kawan2 kebanyakan pengasuh tak berapa suka sbb kata mereka menyusahkan..