Thursday, July 28, 2011

Review blog chempaka sari

Cik chempaka sari ni ada buat banner free saper2 nak boleh jengah kat sini http://azzaazman.blogspot.com/2011/07/siapa-nak-banner-free.html

Tarikh tutup: 31 jul 2011







Kalau ibu di beri pilihan dan terpilih ibu nak yg no.3 ni cute sangat he..he... mmg creatif dan inovatif cik chem ni... Waaaa...dah x sempat kut sbb hari ni baru blh bukak internet sbb computer ada promlem...cik chem kata kena buat satu entry utk blog dia sama la dgn tajuk kat atas tuh 'REVIEW', kalau pandangan mata kasar ibu tgk blog cik chem ni kenapa dia suka sgt colour purple maybe sbb puple ni ada unsur2 kelembutan tuh..tgk la wajah dia pun manis sgt ''puji lebih nampak" tp mmg kenyataan pun anugerah dari tuhan kan...Lagi satu dah ler cantik kreatif pulak tuh...he..he..he...


Yg ibu pelik kenapa gambar tu x running...mmg x kreatif la ibu ni kan.. hu...hu...








2 comments:

Chempaka Sari said...

Heheh aah lah tak bergerak... gud luck ye...

Chempaka Sari said...

Selamat bersahur kak, Oh ye Senarai entry pilihan banner free sudah pun di umum kan di http://azzaazman.blogspot.com/2011/08/senarai-pemenang-banner-free.html