Thursday, July 28, 2011

Fuhhhh..dah lega...




Hari ni check-up result memuaskan hati...nasib baik pergi attend forum dietary pemakanan kat HTAR..kalau x tentu berat ibu naik lagi sbb makan x betul..senang cerita x jaga pemakanan.Darah pun ok 11.8hb...


Berat pun x naik mendadak daripada 60.3 kg naik 60.7 jer...Badan pun x mengah dah sbb dah pandai jaga pemakanan, kalau dulu main belasah jer makan...mcm makan utk hidup bkn hidup utk makan..bila dah terlebih makan mulalah duduk pun x senang perut pun rasa semacam jer kan..ni ibu ler org lain x kut time pregnant...


So Next pregnancy nanti ibu dah tahu macamana nak control & jaga pemakanan.Thanks to Pakar dietary sbb share info yg bagus utk ibu mengandung...harap-harap semuanya berjalan lancar & xder problem lagi slps ni..amin...




2 comments:

Cik Rose Cute said...

Dah okey...bagus...hihihi

IBU AQIL said...

he..he..he..