Tuesday, November 30, 2010

THANKS A LOT TO UNTIE UJIE


BLOG IBU hilang sekelip mata...
Kalau untie uji baca la blog ibu ni ibu nak ucap banyak2 terima kasih sbb dapatkan balik blog ibu yg hilang gara-gara salah tekan entah apa-apa entah..maklumlah baru belajar berblog..
Lastweek mmg pening la fikrkan macamana nak dapatkan balik gambar2 yg hilang tu, sampai papa cakap sudah2lah dah nak hilang nak buat macam manakan..tapi ibu x puashati mesti ada cara nak dapatkan balik semua tu..takkan boleh hilang mcm tu jer... mana nak flashback balik cerita cerita yg dah ibu karang..mana nak dapatkan balik gambar-gambar tu semua masa xkan berputar ke belakangkan...fikir punya fikir ibu teringat kat untie uji..so mintak tolong dia dapatkan balik blog ni nasib baik ada back to normal tapi ibu just kn update apa yg patut la..

Hampir nak menangis jugak la yerla ibu just harapkan blog ni jer kalau nak tgk memori bersama aqil kan...album dah lama x cuci sbb malas nak g kedai..so semua picture ada kat sini...harap lepas ni ibu x gatal tgn lagi sentuh benda2 yg ibu x tahu..he..he..

Thank a lot to untie ujie muaaaaah...muaaaaaaaah..

2 comments:

AMIEROZIANA said...

sama2..no hal lah..tolong setakat termampu bukan terer sangat pun hehehe kalau tak dah tak boleh aunti nak tengok gelagat2 aqil lagi huhuhu

Me as a wife to mohd nazri..me as a daughter to Ismail & Mahtera.... said...

he..he..