Thursday, February 16, 2012

Papa's family day

Nilah apartment yg kitaorg stay masa co.papa buat family day TIARA BEACH RESORT N.9...nama jer resort tapi x mcm resort.Kat brochure dia bkn main cantik tp live huuuhh....dia punya swimming pool kira ok gaklah tapi dia punya apartment ibu suggest better jgn stay kat sini.hampeh...dari 1-5 star ibu bagi zero-0 langsung x bagus compare with glory beach...bayu beach & others lagi clean n best.Bayangkan dia punya toilet nak masuk pun geli..air panas kat bilik air pun kdg ok kdg x..sm gak dgn aircond.Nasib baik free kalau x dah lama cabut x sanggup x padan dgn harga yg diaorg charge...huhh xnak cakap lebih2 kalau nak rasa try la stay kat sini yer...




























































2 comments:

Cik Rose Cute said...

dah ada muka aqil sikit hihihi..

kis said...

comel c kecil nie...cam mau cubit jak pipinya tue...