Sunday, July 10, 2011

Nak header transparent!! :)







X tahulah dapat atau nanti cik yuyue x perasan sbb dah lambat waaa...sbb internet problem harap2 cik yuyue sudi buatkan utk ibu mengandung ni kalau x kempunan he..he.. ni link cik yuyue
http://www.pwencessyuyue.co.cc/2011/07/nak-header-transparent.html?utm_source=feedburner&utm_medium



semua gambar tu cik yuyue tolong masukan dlm header kalau blh ada tanda love sekali yer.oppsss lupa kalau blh tlg masukkan gambar baby..sbb bby x keluar lagi x blh nak attach kat sini hu..hu...dr kata bby gurl...tulisan dia tulisla LIVE+ME+EVERYTHING ABOUT MY LOVE. kalau boleh sertakan link blog skali. Colournya kalau blh merah hati atau colour yg cik yuyue rasa sesuai dgntema kat atas tuh...Thankss ya!! x sabar nak tgk...sory menyusahkan cik yuyue..

3 comments:

Cik Rose Cute said...

okey la da..gambar ni....

Cik Rose Cute said...

da..link mung salah letak...sepatutnya..

http://nazrieda-anakku.blogspot.com/2011/07/nak-header-transparent.html

mu letak mula link mu....

IBU AQIL said...

AKU DAH LTK BLIK