Sunday, July 17, 2011

Air Ketuban Pecah????




Ngerikan bila tgk tajuk kat atas tuh..yerlah kalau belum tiba masanya mestilah takutkan. Malam tadi masa ibu & papa duk asyik kira duit syiling kat tabung aqil..tetiba jer rasa mcm ada benda basah kat punggung ibu..mula2 sikit2 lama2 makin banyak..nak rasa kat bontot takut pastu duk fikir ishk.. baru 26week xkan dah keluar air ketuban, pastu ibu cuba check tgk basah tapi kenapa x sakit..ibu cakap kat papa kenapa tiba2 basah ni ha??? papa pun dgn muka terkejut mencelah kan baru nak masuk 7bln papa pulak bagi ibu takut!! haa..try check skali lagi ..ibu dah berdebar2 ibu bangun & pusing belakang ibu tgk rupa-rupanya budak bertuah ni letak botol air suam kat belakang ibu, dia lupa nak tutup air tu terus mengalir kat punggung ibu...hishh punyalah seriau ingatkan air ketuban tadi...sampai panik la kejap ibu dgn papa...langsung x jadi nak kira duit tabung tuh...aqil punya kerja...

3 comments:

**NH-Nurul Hidayah** said...

follow and header siap!! :) klik sini http://pwencessyuyue.blogspot.com/2011/07/7-header-siap.html

IBU AQIL said...

thanks yuyue sgt2 cantik sis suka muahhhhhhhhh.

**NH-Nurul Hidayah** said...

ehehehe..same2 ibu...ibu centerkan header tuh tau..cara nak centerkan ada ade kat blog yuyue..ibu klik pada link "HEADER SIAP"..yuyue ada wat tutorial cmner nak centerkan header:)