Sunday, May 22, 2011

Jalan-jalan cari makan

Petang semalam papa ajak pergi makan ikan bakar kat bukit tinggi, ala yg selalu duk iklan kat tv tu restoren sekinchan ikan,restaurent ni baru dirasmikan oelh siti nurhaliza 20.5 baru ni, so masa ibu sampai kul 5.30 tempat dah full, ibu tgk dia punya system x teratur lagi maybe sbb baru bukak, nasib baik dapat meja.kitaorg terus pergi pilih ikan. ikan kerapu,sotong & lala.masakan kat sini x boleh pilih mereka dah tetapkan semua bakar sahaja yg lain xder. sayur pun xder just ulam-ulaman dgn air pekasam.

Nasi & ulam self service tapi ada jugak yg dtg hantar.mmg kelam kelibut la system diaorg ni.

Makanan pun lambat sampai tunggu punya tunggu x dtg,iklan kat tv bukan main lagikan..

Inilah dia style yg diaorg buat,rasanya mcm ikan bakar kat kelulut trg.saper2 yg pernah makan kat kelulut blh tau mcmana rasa masakan diorg ni..tapi bg ibu yg kelulut tu lagi terbaikkkk...la kan...tapi kalau kat sini mana lagi nak cari ikan bakar so kira ok la kat tgh bandar ada ikan bakar mcm ni tapi yg x bestnya service diaorang lambat...


Tgklah aqil pun sampai dah ketuk2 meja sbb lama sgt makanan nak sampai




restaurant ni kalau ada yg yg nak pergi dekat jer dgn jusco bukit tinggi tu...lepas shopping kalau lapar singgah ler makan kat sini...

















1 comment:

Cik Rose Cute said...

Masa hari rasmi..aku ada lalu...tapi ramai sangat org dok ssinggah pun...Siti Nurhaliza Rasmi....dok tahu pulak...