Sunday, February 27, 2011

Virus ultraman

Pening la ibu, sikit-sikit ultraman, kalau nampak iklan ultraman jer cpt2 panggil ibu ''bu haa man''ni semua gara2 budak2 kat rumah baby sitter yg ajar siap bw cd & ultraman yg besar tu..x terlayan rasanya..yg ibu paling x tahan iklan nak start br jer dgr dia punya soundtrack dah tahu tu iklan ultraman hishhh hangin satu badan..tgklah siap gayanya sekali tu yg x tahan tuh..bahaya betul cerita-cerita mcm ni, kat rumah xde pun ibu bagi tgk citer ni...




Ni dia duk tgh menyusun car,animal & ultraman kalau pergi 99 or mydin menonong terus ke tempat ultraman ni...kalau ikut ibu malas nak beli toys ultraman ni, tp sbb x tahan dia duk melalak sampai satu kampung dengar terpaksalah beli...






2 comments:

IEZA said...

Banyaknya Ultraman Aqil...Si haziq suka kereta jer..benda lain dia tak layan sangat..Kopak duit ibu Aqil..he..he..

IBU AQIL said...

pening aku dgn ultraman ni..