Thursday, February 3, 2011

Tahniah!!!!



Tahniah utk adikku sbb bakal jd papa & adik iparku sbb dah pregnant 1 bulan...so bln 9 ni u oll akan bergelar papa & mama.Jaga kandungan baik2 jgn terlampau aktif sgt,makan makanan yg berkhasiat, ikut saranan doktor ok.
Bila pulak turn ibu utk dptkan adik utk aqil yer??? papa bila kita pulak? tgk zizi dah nak dpt baby huk..huk..huk maknanya family ibu subur2 semuanya,kahwin jer lps 2-3 bulan terus pregnant cuma ibu sorg jer 3thn setengah baru dapat aqil...ni mestilah belah family papa x brp nak subur..jgn marah ekk papa org ckp keturunan pun menjadi salah satu faktor!!
so marilah kita berdoa agar zuriat yg ke dua ni kita dapat tahun ni..amin..chaiok!! chaiok!!

1 comment:

Liza said...

Tahniah...nanti sebaya anak zizi gan aku he...3