Friday, January 7, 2011

All about-Contest Simanjaku Riang

Contest pertama yg ibu masuk utk tahun 2011 tapi yg ke2 la sejak blog ni didiarykan..yg ni under http://contestibuaqimi.blogspot.com/. jom lah joint. tarikh tutup 12 January 2010



Nama Anak : Harith Aqil Bin Mohd Nazri
D.O.B : 23 February 2009
Nama Ibu : Roslinda Ismail

Gambar yg ibu nak letak adalah gambar ni...sbb x banyak gambar yg dia senyum dlm 2-3 keping jer tu pun susah nak ketawa ni pun puas di paksa... kalau ada rezeki adalah...




2 comments:

adYna said...

ibu aqil jgn sedey2 ek..dah check dua2 part ke? kalu ada dalam link peraduan saya tercicir or terlepas pandang?

adYna said...

ibu aqil letak dlm entry yg salah :), kalu x ngam2 peserta 100 org..xmo sedey ye, cuba lain kali tau..apepen kita dah jd kawan :)