Tuesday, December 21, 2010

Contest Simanjaku Comel

Jom joint contest yg dianjurkan oleh http://julianamirul.blogspot.com/ or masyimalo's heart
ni :-
Contest Simanjaku Comel

HARITH AQIL BIN MOHD NAZRI
AGE: 1 TAHUN 9 BLN

Tarikh tutup penyertaan pada 25 December 2010 at 2.30pm

Blogger yg ingin di tag:

1. amieroziana

2. Baby ibu

3. dis-mysimple world

4. puan nadxoxo

5. jl bunch cafe

Note: 1st time ibu joint contest ni, bkn xnak joint tapi x reti ni pun mintak untie uji tlg ajarkan kesian untie uji dapat anak murid mcm ibu ni lembab sikit bab2 ni...(tq to untie uji nanti kalau jumpa ibu belanja makan) tapi at least terlaksana jugak hajat ibu nak joint yerlah utk suka-suka kalau ada rezeki aqil menang utk 1st time ni alhamdullillah la kan...

ibu letakkan gambar ni sbb ibu suka sangat tgk aksi aqil ala-ala macho sikit pastu manja2 sikit so kena lah kut.. GOOD LUCK to you babe.... & goodluck to anas jugak..



3 comments:

ummumishkah said...

Good luck dear.. inshaAllah akan cari ruang join jugak.. :)

MamaYatie said...

alemak...terlepas sudah..terbz sngt last week..
neway,good luck

IBU AQIL said...

thanks